Skapa ditt yttrande eller överklagan online – Till fast pris!

– Vår tjänst ger dig möjligheten att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt få ett personligt anpassat yttrande eller överklagande inom loppet av 20-30 minuter.

Genom att svara på vissa frågor som rör din situation så kommer vår tjänst att ge dig ett dokument som innehåller det som är relevant för att påverka spärrtiden.

– Läs eller se vår video om hur det fungerar och ta gärna del av några skrivexempel nedan!

Kolla in vår video som förklarar hur det går till


Här kan du ta del av några exempel på hur dessa skrivelser ser ut.

För bättre vy, klicka på dokumentet så kommer det öppnas i ett nytt fönster.

Vad det färdiga dokumentet innehåller:

Fokus på det som Transportstyrelsen och domstolen anser viktigt
Rättsfall anpassade till din situation
Hänvisning till lagtext och förarbete
Din text, som du skriver med hjälp av utförliga råd
Hänvisning till juridiska rättsprinciper
Rättslig tyngd kring dina omständigheter
Minimum 5 sidor (oftast mer)
trafikjuristerna
Tjänsten är framtagen av Sveriges främsta Trafikjurister

Varför ska jag ta er tjänst till hjälp?

Vet du inte vad myndigheter och domstolar lägger vikt vid? Har du svårt att uttrycka dig med juridisk tyngd? Vill du ha ett färdigt dokument snabbt? Då är detta din lösning!

Det finns idag garanterat inget mer prisvärt sätt att snabbt få ett lika omfattande, personligt utformat, professionellt dokument i denna typ av ärende.

Du svarar på några viktiga frågor och skriver lite information om dig, ditt arbete och om överträdelsen (med hjälp av vår hjälptext och exempel). Tidsåtgången varierar beroende på hur mycket du själv väljer att skriva men, räkna med en tidsåtgång på 15-30 minuter.

Utifrån dina svar skapas därefter ett juridiskt korrekt yttrande eller överklagan, som är skräddarsytt efter just din situation och dina förutsättningar. Dokumentet innehåller din text samt juridisk argumentation och hänvisning till relevanta rättsfall.

Efter du betalat för tjänsten (kortbetalning) skickas dokumentet som .pdf direkt till din e-post.


Hur går det till om jag vill använda er tjänst för yttrande eller överklagan?

  • Du måste vara beredd på att i text beskriva dig själv, ditt körkortsbehov och ditt arbete – Det finns ingen begränsning gällande omfattningen och du har beskrivande exempeltext till hjälp.
  • Du gör val som handlar om din situation – Hur mycket för fort, hastighetsbegränsning, körkortsbehov, m.m.
  • Dina val innebär att juridisk argumentation och rättsfall hämtas ur vår databasDet är denna del som Transportstyrelsen och Förvaltningsrätten fokuserar på och som de flesta som skriver sina egna yttranden missar.
  • Du måste ha tillgång till en giltig e-post och bankkort öppet för onlineköp för att slutföra tjänsten – Du kan när som helst innan betalning avbryta utan att det kostar dig något.
  • OBS! Denna tjänst innebär ingen personlig hjälp från våra jurister – Däremot är verktyget framtaget utifrån den gedigna kunskap våra trafikjurister har.

Vi lagrar en kopia på ditt dokument hos oss av säkerhets- och arkiveringsskäl. Se vår GDPR-policy för mer information om hur vi hanterar personuppgifter.

Per idag finns endast tjänsten för fortkörning (hastighetsöverträdelse). Fler tjänster är under utveckling.

Scroll to Top