Utformat av Sveriges främsta trafikjurist

– få ditt yttrande på rekordtid till rekordpris!


överklagan yttrande

Visste du att de flesta som skriver sina egna yttranden/överklagan missar information som är väsentlig för att vinna framgång; nämligen hänvisning till rättsfall och juridisk argumentation? Här är lösningen!

Varför ska jag ta er tjänst till hjälp?

Vet du inte vad myndigheter och domstolar lägger vikt vid? Har du svårt att uttrycka dig med juridisk tyngd? Då har du hamnat rätt! Det finns idag garanterat inget mer prisvärt sätt att få ett lika omfattande, personligt utformat, professionellt dokument i denna typ av ärende. Klicka på knappen ovan och ta hjälp av vår tjänst för att snabbt skapa ett professionellt utformat yttrande/överklagan gällande fortkörning.

Vad dokumentet innehåller:

Juridisk argumentation
Hänvisning till lagtext och förarbete
Rättsfall anpassade till din situation
Hänvisning till juridiska rättsprinciper
Fokus på det som myndighet och domstol anser viktigt
Rättslig tyngd kring dina omständigheter
Minimum 5 sidor (oftast mer)
Exempel på dokumentet (klicka, öppnas i nytt fönster, alt laddas ned till din enhet)

Hur går det till?

  • Du måste vara beredd på att i text beskriva dig själv, ditt körkortsbehov och ditt arbete. Det finns ingen begränsning gällande omfattningen och det finns beskrivande exempeltext till hjälp.
  • En omfattande juridisk argumentation med rättsfallshänvisning, som baseras på de svar du gett och utformas av vår trafikjurist, läggs till i ditt yttrande – det är denna del som Transportstyrelsen och Förvaltningsrätten fokuserar på och som de flesta som skriver sina egna yttranden missar.
  • Du måste ha tillgång till en giltig e-post och bankkort för att slutföra tjänsten och du kan när som helst innan betalning avbryta utan att det kostar dig något.
  • Ditt dokument skickas till dig som pdf via e-post, direkt efter betalning, ingen fördröjning eller väntetid.

Du behöver inte göra mer än beskriva dig själv och din situation – vi gör resten! Ett dokument genom denna tjänst kostar 2500 kr och betalas med kort i slutet av formuläret.


En kopia på ditt dokument lagras hos oss av säkerhets- och arkiveringsskäl. Se vår GDPR-policy för mer information om hur vi hanterar personuppgifter.

Per idag finns endast tjänsten utvecklad för mål gällande fortkörning (hastighetsöverträdelse). Fler tjänster är under utveckling.