Indraget körkort? Kontakta oss idag via telefon för gratis inledande rådgivning i ditt körkortsärende! Vi erbjuder även Gratis Rådgivning skriftligen där vi kan granska förutsättningarna i ditt ärende och ge råd och rekommendationer.

trafikjuristerna

Som Sveriges mest anlitade jurister i körkortsmål vet vi vad som gäller, oavsett vad ditt ärende handlar om. Vi kan därför snabbt avgöra hur dina förutsättningar ser ut och om det finns någon möjlighet för dig att vinna framgång.

Våra uppdrag innefattar inte fysiska klientmöten så var du bor spelar ingen roll: Körkortsärenden är uteslutande skriftliga – både hos Transportstyrelsen och i domstol – därför kan vi åta oss uppdrag i hela Sverige.

Britta M Kjellin

Då vi ofta har en stor mängd pågående uppdrag kan det till tider vara svårt att komma i kontakt med oss. Vi uppmanar dig därför att boka en tid i vår bokningskalender nedan. Samtalet är kostnadsfritt och fördelen med tidsbokningen är du garanteras ett samtal med en jurist som innehar rätt kompetens för dina frågor. Observera att du inte kan boka en tid samma dag. Därtill bokas en tid in till en ledig dag och tid utifrån vad som är tillgängligt. Det kan innebära att du kan få en tid som ligger en vecka fram i tiden. Kolla därför en extra gång på datumet och boka om tiden om den blivit lagd för långt fram.

Öppettider och kontaktuppgifter

Våra Kontaktuppgifter:

Telefon: 010 – 10 10 020 

Öppettider:
Måndag till Fredag: 09.00 – 15.00 (lunch 12-13)
Storhelger samt sedvanliga helgdagar = Stängt.

Vid uteblivet svar och under stängning kan du lämna meddelande (lämna namn, nummer och vad ärendet gäller – alltså vilken typ av återkallelsegrund som är aktuellt) eller boka in tid nedan, så återkommer vi inom kort. Du kan även skicka meddelanden till oss via e-post.

E-post: info@indraget-korkort.se


Kontakta oss genom att boka en tid som passar dig!

Laddar…
Indraget Körkort, Trafikjurist
4.9
Baserat på 14 recensioner
powered by Google
Skorsten
Skorsten
10:00 13 Oct 21
Väldigt bra respons och hjälp
Mona Dahlberg Nilsson
Mona Dahlberg Nilsson
18:26 10 Oct 21
Vill uttrycka min tacksamhet för sakkunnig och proffsig service. Framförallt den snabba hjälpen som har sparat tid,... ingett trygghet och lugn när man hamnat i en svår situation där utgången hade stor betydelse.Mycket tacksam och nöjd med bästa tänkbara slutresultat.Ännu ett Varmt Tack!Mona Dahlberg N.läs mer
John Holmqvist
John Holmqvist
18:57 08 Oct 21
Tackar så jättemycket för hjälpen.. den var gudasänd..
Per Larsson
Per Larsson
17:42 08 Oct 21
Tack för hjälpen.
Trym Löver
Trym Löver
16:23 08 Oct 21
Kan sin sak.Högst uppskattade!
Se alla recensioner

Vill du veta mer om varför du ska anlita oss? Det kan du läsa mer om här!

Vi har alltid ett fast arvode för våra uppdrag, oavsett tidsåtgång, och uppdragen sker i enlighet med våra allmänna villkor.

Övriga relevanta länkar (öppnas i nytt fönster)
Transportstyrelsen 

Trafikjurist.se och indraget-korkort.se drivs i samarbete med ECLAW.

Indraget Körkort
Kontakta oss idag!
Titel
Kontakta oss idag!
Beskrivning
- Flest körkortsmål i Sverige! Kontakta oss på 010 10 10 020 och få professionell kostnadsfri inledande rådgivning rörande indraget körkort.
Författare
Publicerad av
Indraget Körkort
Logo