Gratis rådgivning vid indraget körkort – Skriv ner dina frågor och fyll i uppgifterna i formuläret nedan. Din frågeställning kommer besvaras så snabbt som möjligt! Vill du hellre ringa?

  • All information hanteras med sekretess!
  • Nedanför formuläret finns information om formuläret, personuppgiftshantering, villkor, m.m.

Viktig information!

Vår avsikt är att ge dig dom bästa råd som du kan få och dessutom så snabbt och effektivt som möjligt. Det är därför viktigt att du tydligt beskriver vad som inträffat och besvarar de frågor som formuläret framställer.

Gratis juridisk rådgivning Körkort

Om du inte har en specifik frågeställning, så kommer vårt svar enbart kunna vara allmänt hållen.

I vissa fall kan din frågeställning bli för svår att besvara om vi inte har mer information. Ibland kan det därför vara nödvändigt besvara din fråga genom ett telefonsamtal. I frågor som handlar om medicinska hinder är det vanligt förekommande. Samtalet är givetvis gratis!

Vid dessa tillfällen kommer vi först att kontakta dig via e-post för att få godkännande att vi kontaktar dig och för en lämplig tid.  

Sekretess och Integritet

Samtlig information som du skriftligen skickar till oss blir behandlad med sekretess och din frågeställning kommer bli raderad när den blivit besvarad. Vid samtal med oss så upprättar vi inga anteckningar från samtalet. Sekretessbehandlingen av dina uppgifter sker i enlighet med våra allmänna villkor och GDPR-policy.

Säkerhet sekretess dataskydd

Vid utnyttjande av tjänsten Gratis rådgivning så sparar vi din e-postadress och förnamn i syfte att skicka en kundundersökning efter frågan blivit besvarad. Uppgifterna raderas efter detta helt och fler kontakter kommer inte tas från vår sida.

Svarstid – Gratis Rådgivning – Indraget körkort

VI försöker alltid att besvara frågor inom 48 timmar. Vid särskilda tillfällen som exempel: om vi har en rådande hög arbetsbelastning, storhelger m.m. kan svar dröja längre.

Om ett svar uteblivit efter 72 timmar kan du antingen skicka ett e-postmeddelande till oss på: korkort(a)trafikjurist.se eller ringa till oss direkt på telefonnummer 010 10 10 020.

Vårt svar är inget uppdragsåtagande eller slutligt ställningstagande

Genom att kontakt oss genom formuläret: Gratis Rådgivning – Indraget körkort förbinder du dig inte på något sätt till oss. Tjänsten är kostnadsfri och vad du väljer att göra med det svar som vi tillhandahållit dig är helt upp till dig.

information yttrande överklaga

På samma sätt innebär inte vårt svar ett uppdragsåtagande på något sätt. Inte heller ska de svar som vi tillhandahållit dig ses som ett slutligt ställningstagande.

Det svar och bedömningar som vi ger dig utgör en översiktlig genomgång och är baserat på den information som du lämnar i formuläret. Om du har utelämnat väsentlig information kan därför vårt svar vara baserat på felaktiga uppgifter.  

Det är därför viktigt att du endast ser vårt svar som en översiktlig bedömning som kan ge svar på om det finns några förutsättningar för dig att vinna framgång och hur du lämpligast bör gå vidare.

Läs våra allmänna villkor för ytterligare information (öppnas i nytt fönster). Länk till våra Allmänna Villkor finns även som länk i formuläret.

Tjänsten – Gratis Rådgivning – Indraget körkort

Facebook Like

Din feedback är ovärderlig för oss!
Vi skulle därför uppskatta om du tog dig tid att besök vår Facebook sida och ge oss en “like”.

Här nedanför kan du ta del av ytterligare gratismaterial som vi tillhandahåller och som finns i vår webbutik.

Indraget Körkort
Gratis Rådgivning
Titel
Gratis Rådgivning
Beskrivning
Gratis rådgivning och översiktlig bedömning i ditt fall gällande återkallelse av körkort, taxiförarlegitimation och taxitrafiktillstånd.
Författare
Publicerad av
Indraget Körkort
Logo
Scroll to Top