Intyg från Kollega/Uppdragsgivare

Mallen innehåller förslag på hur man som företagare kan styrka sitt behov av körkort i arbetet, genom intyg från kollega eller uppdragsgivare. Dokumentet är i form av en pdf-fil som du laddar ned till din enhet direkt efter köpet.

Som extramaterial skickar vi även med mall för intyg om privat körkortsbehov på grund av engagemang i förening.

100,00 kr

Mallen innehåller förslag på hur en kollega eller uppdragsgivare kan utforma ett intyg till styrkande av en företagares körkortsbehov. Detta intyg gäller för den som måste ha körkort för att kunna utföra sina uppgifter eller fullföra ett avtal.

Intyget är generellt men innehåller de viktiga punkterna att ha med. Texterna behöver dock justeras och information om arbetsuppgifter/uppdrag tilläggas, så intyget passar för den enskildes uppgifter.

Observera! Behovet av körkort är mer eller mindre relevant i olika typer av ärenden! Vid t.ex. medicinska hinder så är det medicinska hindrets karaktär avgörande. Vissa sjukdomstillstånd utgör ett totalt hinder för körkort och vissa behörigheter. Vid överträdelser som handlar om rattfylleri så kan behovet av körkort ha en viss inverkande betydelse i undantagsfall. Men då enbart som komplement i förhållande till andra faktorer.

Det kan självklart finnas andra auktoritära personer eller organisationer som kan inlämna intyg, varför vi även bifogar ett exempel på intyg från förening för att styrka privat körkortsbehov. Tänk dock på att privat körkortsbehov är sekundärt i bedömningen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Intyg från Kollega/Uppdragsgivare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen