Juristbyrå inriktad mot Körkort, taxi- OCH YRKESTRAFIK

Vår byrå har sedan 2018 specialiserat sig på frågor som handlar om körkort och taxitrafikärenden. På senare år har vi även börjat hantera övriga yrkestrafikfrågor.

Som juridiska ombud företräder vi klienter i hela Sverige och idag är vi dessutom Sveriges mest anlitade byrå i dessa typer av ärenden. Du kan läsa mer om hur vi kan hjälpa dig här.

Här nedan kan du ta del av vår historia..

Henrik Britta 2009
4:e maj 2009

Vi som driver trafikjurist.se och indraget-korkort.se har varit verksamma jurister sedan 2008 då vi startade EC Juristbyrå/EC Law med inriktning mot privat- och affärsjuridik.

Våra uppdrag genom åren har varit från offentliga biträden, Notarius Publicus och särskilda medlare, till målsägandebiträden, tvistemålsombud och privata försvarare. – Vår byrå var då en allmänjuridisk byrå.

Från kontorsstolen och lagpåvekan i FNs barnrättskommission (Genève) till mediabevakning och möten med våra internationella kollegor i AEA (International Lawyers Network)

I början av 2014 tog Henrik sitt första ärende som ombud i ett körkortsmål. Klienten var i en förtvivlad situation, som påverkade hela familjen och deras framtid. Efter vinst och ett blogginlägg om körkort och trafikjuridik, kontaktades vi av fler som ville ha Henriks hjälp.

Vi insåg vilken svår situation människor som drabbas av ett körkortsingripande befann sig i och hur stort behovet av kvalificerad hjälp var; från slutet av 2014 arbetade Henrik uteslutande med körkortsärenden.

Britta började en tid därefter även hon med körkortsärenden och vår byrå har sedan 2018 uteslutande fokuserat på att hjälpa människor som drabbas av ett körkortsingripande.

Per idag är vi tre som arbetar med dessa ärenden och vi är de juridiska ombud som haft flest körkortsmål i Sverige. Vår framgång har sin grund i en beprövad arbetsmetod som bevisligen fungerar. Vi ger raka tydliga svar och är ärliga med dina förutsättningar – vår kunskap och erfarenhet är din trygghet. Våra referensärenden kan du ta del av längre ner på sidan och här kan du även ta del av några arbetsexempel.

Vi kan trafikjuridik

Vi som arbetar på Indraget Körkort/Trafikjurist.se är Henrik D.A Broberg och Britta M. Kjellin m.fl.

Vi är utbildade jurister, med expertkunskap i frågor som handlar om körkort och yrkesförartillstånd.

Vår Värdegrund:

Att beakta, bevaka och värna om klientnyttan

★ Professionalism

★ Engagemang

★ Klientnöjdhet

– Vår målsättning är att alltid leverera över våra klienters förväntningar

Säkerhet

Kostnadsfri granskning – så att du ska veta om du behöver oss.

Erfarenhet

Oöverträffad erfarenhet – vår kunskap tål att granskas.

Trygghet

Fast Pris – så att du kan fokusera på annat än kostnaden.

Britta M. Kjellin

Vision

Att vara innovativa och värdeskapande inom vårt juridiska område. Vi ska vara det självklara valet för dig som behöver högkvalitativ juridisk rådgivning och gå i bräschen för att utveckla effektiva juridiska tjänster. 

Utförande

Genom att använda en klientorienterad och proaktiv arbetsmetod, som är såväl beprövad som framgångsrik, säkerställer vi inte bara nyttan av våra tjänster, utan att uppdraget kan utföras mer effektivt.

Britta Trafikjurist

Uppdraget

Att varje dag och på alla sätt tillhandahålla professionella och pragmatiska juridiska tjänster och uppnå bästa möjliga resultat för dig.

Henrik DA Broberg

Varför välja oss?

Vi brinner för vårt arbete och välkomnar tuffa och komplexa problem. Vi drivs av känslan att göra skillnad för våra klienter. 

Vi tål att bli granskade – såväl erfarenhetsmässigt som kompetensmässigt.

Våra ärenden och vår kunskap/erfarenhet är enkelt för dig att kontrollera. I filmerna nedan kan du ta del ett urval av våra ärenden och du kan kontakta någon av domstolarna för bekräftelse.

Ring Nu

Filmerna innefattar samtliga mål som blivit registrerade i Sveriges största rättsfallsdatabas (Karnov/Juno) fram till slutet av oktober 2021, med oss som ombud.

Vi uppdaterar våra referensärenden med en ny video 2 gånger per år på vår YouTube kanal. Det finns alltså fler rättsfall än de som framgår i nedanstående filmer. Observera att de uppräknade rättsfallen enbart är fall som avslutats en domstolsprövning. Det finns således minst lika många ärenden som inte listats, utan där en vinst redan meddelats vid Transportstyrelsen.

Trafikjurist.se och indraget-korkort.se drivs i samarbete med ECLAW.

Fortkörning Gratis RådgivningJuridiskt OmbudKontaktIndraget Körkort

Rulla till toppen