kontakta oss

Jämför oss gärna med andra - Vad får du?

ÄKTA FAST PRIS – 6.000,-*

 

När du jämför ombud för ditt ärende så ska du kontrollera vad du faktiskt får för det pris som anges. Ställ frågor om du inte kan se omfattningen direkt. Fråga vad som ingår i priset. Vilket arbete utförs? Är arbetet begränsat i tid och/eller omfattning? Tänk på att ett paketpris inte är det samma som ett fast pris. Det blir fort mycket kostsamt om du ska betala för tillkommande skrivelser eller kontakter under ärendets gång. Hos oss är ett fast pris innefattande allt arbete utan begränsning i tid och omfattning – ett äkta fast pris.

 

Vår prismodell är framtagen utifrån den erfarenhet vi har om vad som behöver framföras i den här typen av ärende. Vi vet att det inte går att ge dig de bästa förutsättningarna genom att begränsa en skrivelse till 1-2 sidor eller våra kontakter till max 30 minuter. Läs om våra villkor här. Vi vill vinna de ärenden där vi är ombud! Det kan man inte göra genom att begränsa sitt engagemang. Vårt pris är därför ett äkta fast pris utan dolda prisfällor.

 

Vi ser ofta hur konkurrenter tar flera tusen för att bara skriva några rader på ett A4, i vissa fall med helt oväsentlig argumentation- några rent av skadliga för klientens framtida körkortsinnehav. Körkortsmål kräver kunskap och erfarenhet, vi har dokumenterat större erfarenhet i denna typ av mål än alla advokater/jurister i Sverige och vet vad som bör (och inte ska) framföras.

 

*6 000.- gäller i de flesta ärenden. Här kan du se vår prislista för mer information om priser och vad som ingår.

Rulla till toppen